Categorieën

21 december 2011

Het GROTE Kerst-artikel #2

Na het GROTE kerst-artikel #1 van gister, zijn we helemaal in de kerst stemming. En dus volgt er vandaag natuurlijk een #2. Vandaag een leuke kerstoutfit van de H&M en onze top 4 kerstfilms, zodat jullie ook in de kerst stemming komen. Enjoy!


Christmas outfit H&M
Nail Polish:  kleur: Nerd, 3,95.
Haarbandjes: 0,95
Blazer: 39,95
Schoenen: 14,95
Handtas: 7,95
Jurk: 14,95
Deze leuke budget outfit is helemaal Christmas proof. Voor het uitgaan kun je er een blazer overheen doen. En met het tasje kun je alles meenemen. En zoals je kunt zien aan de prijzen is deze outfit voor iedereen weggelegd! 


Top 4 kerstfilms
Hier een rij met kerstfilms waardoor we helemaal in de stemming komen ! Wat nu alleen nog mist is een flink pak sneeuw! L

4. ‘The Polar Express’ (2004), met Tom Hanks en Eddie Deezen. Een jongen dut in op kerstavond, en wordt met een trein naar de Noordpool gebracht. Daar laat de Kerstman hem een wens doen. Een echt familie film!


3. A Christmas Carol’/ ‘Scrooge’ (meerdere versies). Het Klassieke Dickens-verhaal, waarin verbitterde vrek Ebeneezer Scrooge bezoek krijgt van drie geesten. Het blijft een geweldig verhaal!
2. ‘Love Actually’ (2003), met Alan Rickman, Emma Thompson, Hugh Grant, Rowan Atkinson en vele anderen. En geproduceerd door de makers van o.a. Notting Hill en Bridget Jones diary's. Hierin spelen allemaal liefdesverhalen af rond kerst. Om bij weg te zwijmelen.
1. Santa Claus 1, 2 en 3, met Tim allen. Een wel bekende kerst klassieker! En omdat er meerdere delen zijn, perfect om een marathon te houden! Dit is een trailer van de 1e film. Er zijn uiteraard meerdere trailers te vinden op YouTube.

Morgen #3 vol met nieuwe dingen die je hopelijk nog meer in die kerststemming laat komen!
Liefs,



1 opmerking:

  1. Heeeerlijk die kerstinspiratie. Ik ben echt groot fan van kerstfilms. Mijn favoriet is a Very Merry Muppet Christmas :P

    BeantwoordenVerwijderen