Categorieën

23 november 2011

                 Voorkom een bad-hairday !


Iedereen heeft ander haar, de een heeft stijl haar en de ander juist flink gekrult. Natuurlijk moet je dus je haar routine aanpassen op je haar. Dus lees snel verder voor wat tips !





Stijl, sluik haar:



Wat jij nodig hebt is volume ! Hiervoor zijn verschillende producten te gebruiken. Wat vooral heel belangrijk is, is dat je je haar met regelmaat moet wassen. Niet te vaak (daar word je haar futloos van) en niet zo weinig (dan krijg je dus vet haar). Probeer vooral volume te creëren bij je haarwortels. Dus niet bij je haar punten, dit helpt niet. 

Product: Schwarzkopf, got 2b volumizing styling powder. 





Pluizig haar met slag.
Pluis haar is echt super vervelend! Het komt altijd terug, wanner je van je fiets afkomt of wanneer er een regenbui overheen gekomen is. Belangrijk bij jou haar type is dat je het juist wél vaak wast! Dit zorgt voor dat zijde zachte gevoel ! Gebruik dan natuurlijk ook anti-pluis shampoo.
Wat ook goed helpt is één anti-pluis product in je haar doen. Dus gooi vooral niet alles door elkaar. En gebruik ook niet te veel, dit heeft als omgekeerd het effect.
Product: John Frieda, frizz ease haarserum.


Gekruld, groot haar.



Wauw, zelf vind ik dit super mooi, maar het lijkt me hartstikke moeilijk te verzorgen. Al die klitten, ik krijg er de kriebels van! Meiden met gekruld haar moeten hun haar regelmatig wassen, het liefst zo vaak mogelijk! En nog een tip; borstel je haar onder de douche. Doe dit wel met een kam waarbij de tanden ver uit elkaar staan, anders verlies je heel erg veel haar! Borstel het niet te vaak, dit zorgt ook voor haar uitval, en pluizig haar! Omdat je de krullen uit elkaar kamt. Het beste is om ook niet te                     
                                                      veel product in je haar te smeren. Hou het bij 1 vast serum.
          Product: Andrelon, krul control creme.


Liefs,

3 opmerkingen: